Kotka Soi

Kotka Soi

Kotkan Kauppatori

14.-15.6.2019

UUSI KOTIMAISEN MUSIIKIN SUURTAPAHTUMA KOTKAN KAUPPATORILLA

PERJANTAI 14.6. KELLO 17.30 – 01.30:

JONNE AARON, THE DIMITRI KEISKI BAND, ANTTI KETONEN ja LAURI TÄHKÄ

LAUANTAI 15.6. KELLO 17.30 – 01.30:

LAURA VOUTILAINEN, DANNY, ANTTI RAILIO ja KAIJA KOO

Ensimmäistä kertaa ensi kesäkuussa järjestettävässä Kotka soi –tapahtumassa Kotkan kauppatorilla nähdään maamme ykkösesiintyjät.

Kahden päivän aikana lavalle nousevat Jonne Aaron, The Dimitri Keiski Band, Antti Ketonen, Lauri Tähkä, Laura Voutilainen, Danny, Antti Railio ja Kaija Koo.

”Nykyisin kesätapahtumia pyritään järjestämään myös siellä, missä ihmiset normaalistikin liikkuvat ja viihtyvät. Keskeisempää tapahtumapaikkaa kuin kaupungin kauppatori tuskin voi edes ajatella. Nykypäivän ihmiset arvostavat vaivatonta liikkumista, hyvää palvelua ja mukavuutta musiikin lisäksi”, kertoo uuden Kotka soi –musiikkitapahtuman järjestelyistä vastaavan RH-Entertainmentin Riki Huhtala.

”Musiikki ja esiintyjät ovat luonnollisesti ensisijaisen tärkeässä asemassa tapahtuman onnistumisen kannalta, mutta lähes yhtä tärkeää on huolehtia siitä, että asiakkaiden tarpeista huolehditaan ja heitä palvellaan hyvin. Tarjolla on oltava laadukasta ja monipuolista juotavaa ja syötävää, tasokkaita tarjoilu-, olut- ja ruokamyyntipisteitä, riittävästi katettuja alueita, pöytiä ja tuoleja ja tarpeeksi saniteettitiloja. Niin ikään tapahtumaan saapumisen ja sieltä kotiinpaluun pitää tapahtua sujuvasti ja vaivattomasti. Kaikki tämä edellä mainittu pyritään toteuttamaan kesäkuussa Kotkassa”, Huhtala jatkaa.

PORRASTETTU LIPPUJEN HINNOITTELU

Ainutlaatuista Kotka soi –tapahtumassa on porrastettu lippujen hinnoittelu. Mitä aikaisemmin tapahtumaan ostaa päiväkohtaisen lipun, sitä edullisemmin sen saa!

AIKUISTEN KESÄTAPAHTUMA
Tapahtuma-alueella on ikäraja K 18.

LIPUT
39,90 € (sis. kulut)
Kahden päivän lippu: 59,90 € (sis. kulut)

OSTA
HETI
Ticketmaster
YHTEISTYÖSSÄ:
Stahl
|Master Events
|Ticketmaster
|Kultajousi
|Luova toimisto Ensemble
|X-Sec
|Capendu
|Casseli