Lukas Graham On Tour Lukas Graham On Tour
Osta lippuja

Lukas Graham On Tour

13.4.2023 Helsinki

"RH Entertainment Oy on asetettu konkurssiin 11.11.2022. Konkurssin johdosta Helsingin Kulttuuritalolla 13.4.2023 järjestettäväksi sovittu Lukas Graham on Tour -konsertti on peruttu.

Tapahtuman peruuntumisesta lipun ostaneille aiheutuva vahinko on lähtökohtaisesti konkurssissa valvottavaa velkaa. Mahdolliset saatavat pyydetään ilmoittamaan konkurssipesälle sähköpostitse osoitteeseen rh@krogerus.com. Saatavailmoituksessa pyydetään ilmoittamaan velkojan yhteystiedot, saatavan määrä ja peruste sekä tieto siitä, milloin lippu on ostettu."

_____________________________________________________________

 

Lukas Grahamin The Pink -kiertue siirtyy ensi vuoteen

Tanskalaisen popsensaatio Lukas Grahamin loppuvuoteen suunniteltu The Pink-kiertue siirtyy kokonaisuudessaan ensi vuodelle. Suomen osalta siirto tarkoittaa sitä, että 7 Years -hitillään listojen kärkipaikoilla ympäri maailmaa komeillut tanskalainen popyhtye nähdään Helsingin Kultuuritalossa torstaina 13. huhtikuuta 2023. Tampereelle ja Turkuun suunnitellut konsertit joudutaan valitettavasti perumaan kokonaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa osoitteessa web.lippu.fi/palautus 31.12.2022 mennessä.

Tanskan Christianiasta lähtöisin olevan Lukas Grahamin kansainvälinen suosio alkoi heti vuoden 2016 esikoisalbmumin myötä. Kolminkertaisen Grammy-ehdokkuuden saanut hittisingle 7 Years oli listojen kärjessä ympäri maailman ja Spotifyssä kappale keräsi yli miljardi kuuntelukertaa. Tarttuva pop-kappale oli myös Suomen radioiden soitetuimpien joukossa vuonna 2016. Läpimurtosinglen jälkeen Lukas Grahamin menestystarina on jatkunut mm. Mama Said, You’re Not There ja Drunk in the Morning –singlejen myötä. Yhtyeen viimeisimmältä, vuonna 2018 julkaistulta 3 (The Purple Album) -levyltä lohkaistu Love Someone -single on striimannut platinaa peräti 18 maassa.

Parhaillaan neljättä studioalbumiaan valmistelevan Lukas Grahamin edellisestä Europaan-kiertueesta tulee tänä vuonna kuluneeksi viisi vuotta. Viime kesänä yhtye heitti Tanskassa yhden keikan, joka sai Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa ilmestyvän musiikkilehti Gaffan arviossa täydet viisi tähteä. Suomessa Lukas Graham on aiemmin esiintynyt mm. vuoden 2016 Ruisrockissa sekä Helsingin The Ciruksessa vuonna 2019. Ensi vuoden The Pink-kiertue käynnistyy helmikuun alusta Oslosta.

Lukas Graham Suomessa
24.3.2023 Kulttuuritalo, Helsinki (siirto päivältä 22.11.2022)
Liput 49,90€ , 54,90€ ja 59,90€
Tapahtuma on siirtynyt uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa osoitteessa web.lippu.fi/palautus 31.12.2022 mennessä.

Konserttien kesto 75-90min, ei väliaikaa.
Tapahtuma on ikärajaton.
Liput myy Lippu.fi
www.lippu.fi/event/lukas-graham-on-tour-helsingin-kulttuuritalo-15163947

Kiertueen siirron myötä peruuntuvat Suomen-keikat:
Sunnuntai 20.11 Tampere-talo, Sorsapuistosali
Maanatai 21.11 Logomo, Turku

Konsertin järjestää: RH Entertainment Oy

www.lukasgraham.com

Lue lisää

Osta lippuja

Liput eivät ole vielä myynnissä.