Tarja Turunen: Yhdessä Jouluna Tarja Turunen: Yhdessä Jouluna

Tarja Turunen: Yhdessä Jouluna

22.11.-13.12.2019 Useita paikkakuntia

Tarja Turunen: Yhdessä Jouluna -kirkkokiertue
- 15 konserttia ympäri Suomea 22.11. – 13.12.2019 

Kansainvälisesti menestyneitä ja mainetta saavuttaneita tähtiesiintyjiä ei juurikaan ole suomalaiskirkoissa nähty esiintymässä, mutta ensi joulun aikaan nähdään.

Euroopan valovoimaisimpien naisartistien joukkoon kuuluva Tarja Turunen lähtee joulun kunniaksi laajalle Yhdessä jouluna –nimiselle kirkkokonserttikiertueelle. Kiertue alkaa Iisalmen kirkosta 22. marraskuuta ja päättyy Kuusankosken kirkkoon 13. päivä joulukuuta. Konsertteja on yhteensä viisitoista.

Nykyisin Espanjassa perheineen asuva Tarja odottelee jo nyt kesän kynnyksellä malttamattomana tulevaa joulukiertuetta.

- Olen ikionnellinen päästessäni pitkästä aikaa tekemään näin mittavan kotimaan joulukiertueen, hän kertoo. – Olen jouluihminen ja tykkään laulaa joululauluja.

Edellisen kerran Tarja nähtiin Suomessa kirkkokonserttikiertueella jouluna 2014.

- Vaasa, Helsinki, Kotka, Seinäjoki… Minulla on monia lämpimiä muistoja monista toinen toistaan kauniimmista kirkoista. Ja erityisesti tietysti yleisöistä eri puolilla Suomea, joulun tunnelmaan herkistyneistä ihanista ihmisistä. Kesä ei ole vielä oikein alkanutkaan ja jo nyt minä suorastaan palan halusta päästä taas esiintymään suomalaisyleisölle, energiaa pursuava Tarja sanoo.

Tarja Turunen vihjaa, että ensi jouluna luvassa on jotain maagista.

- Haluan, että jokainen lähtee konsertistani hymy huulillaan ja lämpö sydämessään. Vaikka kotona ei olisikaan ketään odottamassa, kukaan ei ole yksin keikalle tullessaan. Tehdään siis juhlapyhistä ikimuistoiset ja ollaan yhdessä jouluna, hän toteaa.

Vuonna 2009 ilmestynyt Maailman kauneimmat joululaulut –niminen albumi sisälsi eri suomalaissolistien tulkintoja tutuista joululauluista, joista Tarjan kohdalle osuivat Maa on niin kaunis ja Heinillä härkien sekä Arkihuolesi kaikki heitä yhdessä Veeti Kallion kanssa.

Kiteeläislähtöinen sopraanolaulajatar toimi vuodesta 1996 vuoteen 2005 maailmankuulun suomalaisen Nightwish-yhtyeen solistina.

Sooloartistina menestyksellisesti Nightwishin jälkeen levyttänyt ja esiintynyt Tarja on viettänyt kuluneen kevään uutta rock-albumia valmistellen. Tarjan seitsemännen sooloalbumin In The Raw julkaisua odotetaan ensi elokuussa.

KIRKKOKONSERTTIKIERTUE

Pe 22.11. Iisalmen kirkko
La 23.11. Oulun Tuomikirkko
Su 24.11. Vaasan kirkko
To 28.11. Keski-Porin kirkko
Pe 29.11. Ristin kirkko, Lahti
La 30.11. Mikaelin kirkko, Turku
Su 01.12. Lakeuden Ristin kirkko, Seinäjoki
Ke 03.12. Kallion kirkko, Helsinki
To 04.12. Halikon kirkko, Salo
Pe 05.12. Kotkan kirkko
La 07.12. Kuopion Tuomiokirkko
Su 08.12. Joensuun kirkko
Ke 11.12. Kokemäen kirkko
To 12.12. Tuomiokirkko, Tampere
Pe 13.12. Kuusankosken kirkko

Konsertit alkavat kello 19.00

Ohjelmamaksut: www.euraevents.fi

Liput alkaen 39,90 euroa.

Lue lisää