Danny - Kaikkien Aikojen Suurimmat Hitit

Danny - Kaikkien Aikojen Suurimmat Hitit

Useita paikkakuntia

3.11.2019-25.1.2020

”East Virginia”, "Piilopaikka", ”Vähän ennen kyyneleitä”, ”Seikkailija”, ”Salattu suru", "Kesäkatu", "Se eikö todista että muutuin", ”Tuuliviiri", "Piilopaikka", "Maantieltä taloon", "Vähän ennen kyyneleitä", "Kauan", "Hiljainen kitara", "Aaveratsastajat", ”Hän on lady”, "Seitsemän kertaa seitsemän", "Tuulensuojaan", ”Kuusamo”, "Tahdon olla sulle hellä", "Tämä taivas, tämä maa", ”Pieni sana”, ”Elä ja anna toisten kuolla”, ”Don Juan” jne.

”Jäähyväiskiertueella monet ihmiset tulivat juttelemaan ja kiittämään ja osa yleisöstä esitti toiveenaan nähdä vielä joskus sellainen Danny-konsertti, jossa esittäisin vain omia hittejäni vuosikymmenten varrelta. Siis lauluja, jotka olen vuosien varrella levyttänyt ja jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan. Tässä se nyt on, yleisön pyynnöstä kaikkien aikojen suurimmat hitit kuullaan ensi tammikuussa Turussa,” Danny sanoo.

Dannyn satakunta hittiä sisältävä uraputki on jatkunut vuodesta 1964 katkeamattomana näihin päiviin saakka: ”East Virginia”, "Piilopaikka", ”Vähän ennen kyyneleitä”, ”Rebecca”, ”Salattu suru", "Kesäkatu", "Se eikö todista että muutuin", ”Tuuliviiri", "Piilopaikka", "Maantieltä taloon", "Vähän ennen kyyneleitä", "Kauan", "Hiljainen kitara", "Aaveratsastajat", "Seitsemän kertaa seitsemän", "Tuulensuojaan", ”Kuusamo”, "Tämä taivas, tämä maa" ja niin edelleen. Vuonna 1977 Danny löysi duettoparikseen Armi Aavikon, jonka kanssa Danny levytti muun muassa hitit ”Tahdon olla sulle hellä", ”Me vain” ja ”Kaiken sulle antaisin”.
Konsertissa Dannyä säestää kapellimestari Petri Kokon johtama orkesteri.
Kiertueet päättyivät, mutta ura jatkuu

Dannyn pitkän uran menestyksellinen, valtaosin loppuunmyyty jäähyväiskiertue ”Viimeinen ilta Dannyn seurassa” starttasi lokakuun lopulla 2018 ja päättyi näyttävästi Helsingin jäähalliin 18. tammikuuta 2019. Tiivistahtinen kiertue sisälsi 35 konserttia.

Laulamista ja esiintymisiä Danny ei missään tapauksessa lopeta vaikka raskaat kiertueet päättyivätkin. Viime keväänä Danny lomaili ja lataili akkujaan, mutta kesän koittaessa laulaminen, keikkailu ja konsertit jatkuivat.

”Olen kuin hai, jonka on oltava kaiken aikaa liikkeessä tai muuten hapensaanti loppuu. En minäkään voi lopettaa liikkumista ja laulamista”, hyväntuulinen ja energinen Danny kertoo.

KONSERTIT
La 23.11. Kouvola / Kuusankoskitalo (Ticketmaster)
La 7.12. Hyvinkää / Hyvinkääsali (lippu.fi)
Su 8.12. Järvenpää / Järvenpää-talo (Lippu.fi)
La 14.12. Joensuu / Carelia-sali (Ticketmaster)
Su 15.12. Lappeenranta / Lappeenranta-sali (Ticketmaster)
Pe 27.12. Helsinki / Kulttuuritalo (Ticketmaster)
Pe 20.12. Espoo / Tapiolasali (Ticketmaster)
La 21.12. Savonlinna / Savonlinnasali (Lippu.fi)
Su 29.12. Lahti / Sibeliustalo (Lippu.fi)
Su 12.1.2020 Pori / Promenadikeskus (Ticketmaster)
La 11.1.2020 Tampere / Tampere-talo, Iso sali (Lippu.fi)
Pe 17.1.2020 Jyväskylä / Paviljonki, Wilhelm-sali (Lippu.fi)
La 18.1.2020 Turku / Turun Konserttitalo (Lippu.fi)
La 25.1.2020 Oulu / Madetojan sali (Ticketmaster)

LIPUT:
Lipunmyynti alkaa 4.9.2019.
39,90 euroa / 44,90 euroa / 49,90 euroa (sis. kulut) - www.lippu.fiwww.ticketmaster.fi

LISÄTIEDOT:
Lehdistöpäällikkö: Lasse Norres, lasse@norres.fi
Tapahtumajärjestelyt: RH-Entertainment Oy

YHTEISTYÖSSÄ:
Stahl
|Master Events
|Ticketmaster
|Festariaidat
|Luova toimisto Ensemble
|X-Sec
|Casseli