Hans Zimmer Hans Zimmer
Akkreditointi

Hans Zimmer

17.-21.11.2021 Useita paikkakuntia

The Music of Hans Zimmer & Others - A Celebration of Filmmusic ja The Lord of the Rings and The Hobbit -konsertit päästään järjestämään suunnitelman mukaan marraskuussa

Koronapandemian myötä konserttien esiintyjin on tullut muutoksia. Mukaan on saatu mm. Hobitti -elokuvatrilogiassa Nori-kääpiön roolin näytellyt Jed Brophy sekä J.R.R.Tolkienin lapsenlapsenlapsi Royd Tolkien.

Koronapandemian takia jo muutamaan otteeseen siirretyt The Music of Hans Zimmer & Others - A Celebration of Filmmusic ja The Lord of the Rings and The Hobbit -konsertit päästään järjestämään Helsingissä, Tamperella ja Turussa marraskuun puolen välin jälkeen viimeisimmän suunnitelman mukaan. Pandemia on kuitenkin aiheuttanut muutoksia konsertin esiintyjiin. Mukaan on saatu mm. sekä J.R.R. Tolkienin lapsenlapsenlapsi Royd Tolkien että Jed Brophy, joka on näytellyt mm. örkkihahmoja Taru Sormusten herrasta -trilogiassa ja Nori-kääpiötä Hobitti-elokuvatrilogiassa. Sen sijaan Billy Boydia ja Johanna Krumia ei Suomessa tällä kertaa nähdä. Myös orkesteri on vaihtunut. Suomessa soittaa Shiren sinfoniaorkesteri ja -kuoro yhteistyössä The Sibiu State -sinfoniaorkesterin kanssa.

THE MUSIC OF HANS ZIMMER & OTHERS – A CELEBRATION OF FILMMUSIC
Ke 17. 11. Helsingin jäähalli, Helsinki klo 19.00
La 20.11. Tampere-talo, Tampere klo 19.00
Su 21.11. Logomo, Turku 19.00

Helsingin Kulttuuritalossa, Turun Logomossa ja Tampere-talossa järjestettävässä The Music of Hans Zimmer & Others - A Celebration of Filmmusic –konsertissa kuullaan filmimusiikin rakastetuimpia klassikoita, joita esittää Shiren sinforniaorkesteri ja- kuoro yhteistyössä The Sibiu Staten -sinfoniaorkesterin kanssa.

Konsertin kappalevalikoima rakentuu pääosin lukemattomia palkintoja Oscarista kahteen Golden Globeen ja neljään Grammyyn voittaneen Hans Zimmerin sävellyksistä. Zimmerin elokuvamusiikkiklassikoiden lisäksi konsertissa on mukana myös Ennio Morriconen ja Klaus Bladeltin sävellyksiä. Noin kaksituntinen audiovisuaalinen konsertti sopii kaikenikäisille kuulijoille.

Mediakuvat: http://bit.ly/2LcM7fE
Esityksen traileri: http://bit.ly/2LcO8s7

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Lue lisää