Sarah Brightman In Concert Sarah Brightman In Concert

Sarah Brightman In Concert

1.11.2019 Espoo, Metro Areena

Upeaääninen brittilaulajatar Sarah Brightman tuo ensi marraskuussa Suomeen ainutkertaisen Hymn Tour Europe -soolokonserttinsa. Tämä jo yli 30 vuotta maailmaa huikealla sopraanollaan ilahduttanut taitelija esiintyy Metro Areenalla Espoossa perjantaina 1. marraskuussa 2019 kuoron ja suuren orkesterin säestämänä.

Brightman on nähty Suomessa muutaman kerran aiemminkin, mutta nyt hän saapuu harvinaiselle soolokonsertilleen, eli luvassa täysipainoinen ilta nimenomaisesti Brightmanin omien klassikkohittien ja upean laulun kera.

Sarah Brightman aloitti uransa tanssijana ja julkaisi discomusiikin ensilevytyksensä 1970-luvun lopulla. Hänestä tuli suosittu ja kysytty musikaalitähti 1981 tehtyään debyyttinsä Andrew Lloyd Webberin Catsissä Lontoon West Endissä vuonna 1981. Esityksestä 1987 tehtyä levytystä myytiin yli 40 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Brightmanin ja Andrea Bocellin vuoden 1996 duetto, Time To Say Goodbye, nousi listoille kaikkialla Euroopassa, ja sitä myytiin yli 12 miljoonaa kappaletta. Brightman on kerännyt urallaan yli 180 kulta- ja platinalevyä yli 40 eri maassa. Vuonna 2010 Billboard-lehti nimesi hänet musiikkimaailman viiden vaikutusvaltaisimman klassisen musiikin tähden joukkoon.

Konsertti alkaa kello klo 20 (ovet klo 18.30).
Konsertin kesto n.2,5h sis. väliajan


sarahbrightman.com

Lue lisää