Doro (GER) Doro (GER)
Osta lippuja

Doro (GER)

27.8.2021 Kulttuuritalo, Helsinki

Hevikuningatar Doro Suomeen!
Keikka siirtyy huhtikuulta elokuulle.

Saksalaislegendan piti laulaa vappuaattona Helsingissä. Vallitseva pandemia kuitenkin siirtää esiintymistä kesään 2021. Hevikuningatar Doro yhtyeineen nousee Kulttuuritalon lavalle perjantaina 27. elokuuta.

20 albumilla uransa aikana laulanut Doro on saanut 2000-luvulla suurta kunniaa musiikkimaailmassa. Hänet on valittu mm. USA:n Hall of Heavy Metal Historyyn. Doro on myös saavuttanut Iso-Britannian Metal Hammerin Queen of Rock & Metal -palkinnon sekä Saksan Metal Hammerin Legendan arvonimen.

Iän, taidon ja kokemuksen mukana tuoman arvostuksen lisäksi Doro on yhä luova musiikintekijä. Hänen viimeisin albuminsa Forever Warriors, Forever United on vahva näyttö vahvalta metallivokalistilta, jonka lauluääni on 40 vuoden käytön jälkeen yhä hämmästyttävän vahva ja monipuolinen.

Heavy metal -tyylin lisäksi Doro kykenee fiilistelemään ja herkistelemään paremmin kuin yksikään raskaan musiikin tulkki maailmassa! Kesällä Helsingissä raikaa raskaan musiikin menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus yhtä aikaa: vuodesta 1980 rautaa takonut Dorothee Pesch on jälleen valmiina pesemään heavyn nuoret märkäkorvat taidoillaan.

pressikuvia ja lisätietoa:
www.seaside-touring.com/press/doro

Nem Agency & RH Entertainment present:
Doro (GER)

Pe 27.8.2021 Helsinki, Kulttuuritalo
Liput alk. 49,50 e ( Lippu.fi ), ovelta 55 e
Myynnissä kahdenlaisia lippuja: permanto (K-18) ja istumakatsomo

Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Liput voi halutessaan palauttaa 21.3.2021 asti alla olevan linkin kautta:

https://web.lippu.fi/palautus/

lisätietoa:
Rowan Rafferty
Nem Agency Oy
050 585 7300
rowan@nem.fi
nem.fi

Lue lisää

Osta lippuja

Pe 27.8.2021|Helsinki|
Kulttuuritalo|
alk. 49,50 €