Hyvinkää Soi 2021 Hyvinkää Soi 2021

Hyvinkää Soi

16.-17.7.2021 Villatehdas, Hyvinkää

Heinäkuinen Hyvinkää Soi -festivaali julkistaa lopullisen ohjelmistonsa

Historian ensimmäistä Hyvinkää Soi -kaupunkifestivaalia juhlitaan Hyvinkään Villatehtaalla 16. -17 heinäkuuta. Kaksipäiväsen kaupunkifestivaalin tähtinä nähdään mm. Laura Voutilainen, Stig, Arttu Wiskari, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani ja Vesala, joka tulee aiemmin ilmoitetun Uriah Heepin tilalle. Festivaalin lipunmyynti on käynnissä Lippu.fi:ssä.

Historian ensimmäisellä Hyvinkää Soi -festivaalilla on tarjolla monipuolinen ja laadukas artistikattaus.
Festivaalin tähtinä nähdään mm. hurmaava Laura Voutilainen, Suomen suosituimpiin livebändeihin lukeutuva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Vain Elämää -ohjelman Kuningas Kobra -tulkinnallaan suomalaiset villinnyt Stig, jättihittejä toisensa perään julkaiseva Arttu Wiskari, suosittu poptähti Mikael Gabriel sekä monilahjakkuus Vesala, joka kiinnitettiin festivaaleille Uriah Heepin jouduttua perumaan esiintymisensä. Katso festivaalin koko artistikattaus alta. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Hyvinkää Soi -festivaali piti lanseerata Hyvinkäälle jo kesällä 2020, mutta koronaviruspandemian takia festivaalia ei viime kesänä päästy järjestämään.

Hyvinkää Soi -festivaalin aikana alueella on monipuolista ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta ja festivaali on auki kumpanakin päivänä klo 14.00-01.00.

Ensimmäinen Soi-festivaali järjestettiin Oulussa kesällä 2018, jolloin Kuuska Soi keräsi noin 13 000 kävijää. Kaupunkifestivaaleille oli kysyntää ja seuraavana kesänä Soi -festivaalit järjestettiin Oulun lisäksi myös Salossa ja Järvenpäässä. Järvenpää soi -festivaali keräsi tuolloin yli 10 000 vierailijaa ja Salo soi -festivaali myytiin loppuun jo ennakkoon. Kesällä 2020 päästiin koronarajoitusten takia järjestämään vain Kuuska Soi ja loppuunmyyty Järvenpää Soi -festivaali. Kesälle 2021 Soi -festivaaleja järjestetään Hyvinkään lisäksi myös Kalajoella, Kemijärvellä, Kotkassa, Joensuussa, Järvenpäässä, Oulussa, Salossa ja Tampereella.

HYVINKÄÄ SOI 16.7.- 17.7.2021
Villatehdas, Hyvinkää

Esiintyjät:
Pe: Stig , Arttu Wiskari, Neon 2, Chisu, Dingo, DJ Oku Luukkainen ja Joel Herttua
La: Maija Vilkkumaa, Vesala, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Mikael Gabriel, Laura Voutilainen, Ressu Redford ja Jonne Aaron

Lippujen hinnat 2.6.2021 alkaen
Yhden päivän lippu 44,90 € (sis. kulut )
Kahden päivän lippu 79,90 € (sis. kulut )
Priority-lippu/ 1 päivä 99,90 € (sis. kulut )*

*Priority-lippu sisältää oman sisäänkäynnin sekä oman tilan kaupungin talon aulassa, josta löytyy myös oma baari sekä sisävessat. Lipunhintaan sisältyy myös pientä naposteltavaa.

Liput: Lippu.fi

Mediakuvat: https://bit.ly/39DlTRm

Järjestäjä: RH Entertainment Oy

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Liekki Promotion / Nora Norrlin
p. 040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com

Lue lisää