Postmodern Jukebox Postmodern Jukebox

Postmodern Jukebox

27.-29.3.2022 Useita paikkakuntia

POSTMODERN JUKEBOX – The Grand Reopening Tour

Vintage-versioita nykypäivän pop-klassikoista 20-luvun tyyliin!

Turku, Konserttitalo, sunnuntai 27.3.2022
Tampere, Tampere-talo, maanantai 28.3.2022
Helsinki, Kulttuuritalo, tiistai 29.3.2022

Menestyksellisesti Suomessa aikaisemminkin esiintynyt amerikkalainen pop-jazz-kollektiivi Postmodern Jukebox palaa maahamme maaliskuussa 2022.

Hyväntuulinen ja varmaotteinen artistiryhmä esittää nykypäivän pop-klassikoita 20-luvun tyyliin sovitettuina valloittavina vintage-versioina. Muun muassa Michael Jacksonin, Lady Gagan, Kate Perryn, Miley Cyrusin, David Bowien ja Justin Bieberin tunnetuiksi tekemät hitit soivat Postmodern Jukeboxin esittäminä niin kuin ne olisivat soineet kieltolain aikaan salakapakoissa Chicagossa tai New Yorkissa.

Postmodern Jukebox panostaa esiintymisissään myös tanssiin ja visuaalisuuteen. Taitavasti laaditut tanssikoreografiat iskevät silmään ja vievät mukanaan. 20-luvun musiikissa ja pukeutumisessa näkyi yhteiskunnan vapautuminen ja ilakointi. – Naisilla lyhyitä helmoja, pitkiä hanskoja, höyhenpuuhkia ja koristeellisia pantoja ja miehillä lierihattuja, värikkäitä solmioita, henkseleitä ja raitapukuja ála The Great Gatsby. Ajan henkeen pukeutuminen kuuluu asiaan myös Postmodern Jukeboxin uskollisen yleisön saapuessa katsomoihin niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Postmodern Jukeboxin valloittaa estradin kuin estradin ja tempaa yleisön mukaansa. Ilakointi tarttuu! – Esimerkiksi Tampere-talossa, jossa Postmodern Jukebox on nähty pari kertaa aikaisemmin esiintymislavan edestä on varattu yleisölle erityinen tanssitila.

Postmodern Jukeboxin ”Welcome to the Twenties 2,0 Tour” -maailmankiertueen piti startata jo keväällä 2020, mutta sitten kaikki muuttui… Uusi startti, tällä kertaa otsikolla ”The Grand Reopening Tour” tapahtuu ensi syksynä, jolloin Postmodern Jukebox konsertoi Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa.

Suomessa – Turussa, Tampereella ja Helsingissä - ryhmä nähdään siis ensi keväänä.

***

Postmodern Jukebox, joka tunnetaan myös lyhenteellä PMJ on lukuisista eri muusikoista ja solisteista koostuva musiikillinen kollektiivi, jonka jazzpianistin koulutuksen saanut Scott Bradlee perusti viime vuosikymmenen lopulla New Yorkissa. Ajatuksena on sovittaa nykypäivän hittejä menneiden aikojen tyyliin erityisesti 20-lukua, jazzin, swingin ja ragtimen kulta-aikoja painottaen.

Alun alkujaan Bradlee teki omassa olohuoneessaan musiikkivideoita, joita hän julkaisi muun muassa YouTubessa. Ajan myötä suosio on kasvanut huikeaksi. Nykyään Scott Bradlee johtaa maailmanmaineen saavuttanutta Postmodern Jukebox –projektia Yhdysvaltojen länsirannikolta käsin etsimällä vintage-tyyliin sovitettavaksi sopivia hittejä, kouluttamalla lahjakkaita nuoria muusikkoja ja laulusolisteja ja rakentamalla erilaisia show-paketteja. Postmodern Jukeboxin solisteina on nähty muun muassa useita American Idol –tv-ohjelman loppukilpailijoita.

Vuodesta 2014 alkaen Scott Bradlee on järjestänyt omia #PMJSearch –kykykilpailuja, joihin kilpailijat voivat osallistua videon välityksellä.

Postmodern Jukeboxin ensimmäinen, miljoonia katsojamääriä tavoittanut viraalihitti oli versio Macklemore & Ryan Lewis –duon tunnetuksi tekemästä ”Thrift Shop” –kappaleesta vuonna 2012. Samaan kategoriaan kuuluvat myös retrohenkeen toteutetut versiot Miley Cyrusin ”We Can’t Stop” ja Meghan Trainorin ”All About That Bass” –kappaleista. Kaiken kaikkiaan Postmodern Jukeboxin esityksiä on YouTubessa katsottu yli miljardi kertaa.

Liput:

27.3.2022 Turku, Konserttitalo
liput 49,50 euroa alkaen

28.3.2022 Tampere, Tampere-talo
liput 49,50 euroa alkaen

29.3.2022 Helsinki, Kulttuuritalo
liput 49,50 euroa alkaen

Liput ennakkoon: www.lippu.fi
Lipunmyynti alkaa perjantaina 11.6.2021

Kaikki konsertit alkavat kello 19.00.

Konserteissa ei ole väliaikaa eikä ikärajaa.

Tiedotus:
Lasse Norres, lasse@norres.fi

Konserttijärjestelyt:
RH-Entertainment, www.rh-entertainment.fi

Lue lisää