Rhythm of the Dance Rhythm of the Dance
Osta lippuja

Rhythm of the Dance

13.-14.10.2021 Useita paikkakuntia

RHYTHM OF THE DANCE

Tampere, Tampere-talo, keskiviikko 13.10.2021
Hyvinkää, Hyvinkääsali, torstai 14.10.2021

Aikatauluihin liittyvien logististen ongelmien takia Kulttuuritalolla, Helsingissä torstaina 14. lokakuuta 2021 järjestettäväksi suunniteltu Rhythm of the Dance –tanssiesitys siirretään Hyvinkääsaliin, Hyvinkäälle.

Rhythm of the Dance nähdään Hyvinkääsalissa torstaina 14.10.2021.

Rhythm of the Dance –tanssiesityksen on kuluneitten kahdenkymmenenkahden vuoden aikana nähnyt jo noin 7,5 miljoonaa katsojaa yli viidessäkymmenessä eri maassa ympäri maailmaa.

Vuonna 1999 ensiesityksensä saanut Rhythm of The Dance on yksi maailman suosituimmista irlantilaista tanssia ja musiikkia yhdistelevistä esityksistä.

Rhythm of the Dance –tanssijaryhmän toinen esiintyminen Suomessa nähdään Tampere-talossa keskiviikkona 13.10.2021.

*

Rhythm of the Dance on tuottaja Kieran Cavanaghin suunnittelema ja toteuttama huikea tanssiesitys, joka vie katsojat irlantilaisten tanssijoiden, muusikoiden ja laulajien johdattelemana ajassa taaksepäin Irlannin kelttien eksoottiseen maailmaan nykypäivää unohtamatta.

Noin kaksi tuntia kestävä, tempoltaan lähes hengästyttävä tanssi-ilotulitus on ehdottomasti nähtävä ja koettava livenä. Esityksen kiihkeydestä kertonee jotain se, että tanssijoilla on ajoittain vain muutamia sekunteja aikaa esiintymisasujen vaihtamiseen kesken show’n.

Irlantilainen step dance teki läpimurtonsa Euroopassa ja samalla muuallakin maailmassa Eurovision laulukilpailuissa Dublinissa, Irlannissa toukokuussa 1994. Kilpailujen väliajalla nähty esitys oli niin häikäisevä ja mieleenpainuva, että kyseisen laulukilpailun voittajaa muistaa tuskin kukaan, mutta kyseisen tanssiesityksen varmasti kaikki.

Rhythm of the Dance yhdistää nerokkaasti perinteistä irlantilaista tanssitaidetta nykybalettiin ja moderniin tanssiin. Tuottaja Kieran Cavanagh on vuosien aikana päivittänyt show-kokonaisuutta, joten täysin samaa esitystä kuin Suomessa vuonna 2003 ei taatusti nähdä tänä vuonna.

Näyttävät lavasteet ja huippumoderni ääni- ja lavateknologia antavat kelttitaiteelle arvoisensa puitteet.

Estradilla nähdään yli kaksikymmentä nuorta huipputason esiintyjää, jotka on valittu tähän arvostettuun esiintyjäryhmään tuhansien ehdokkaiden joukosta. Arvostelijat ympäri maailmaa kiittävätkin esityksen rytmiä ja täsmällisyyttä, energiaa ja tarkkuutta niin laulun, soiton kuin erityisesti tanssin osalta. Yli kahdenkymmenen vuoden aikana Rhythm of the Dance on hioutunut ja kehittynyt lähes täydellisyyttä hipovaksi, unohtumattomaksi tanssiesitykseksi.

Liput:

Tampere-talo, Tampere, 13.10.2021
liput 49,50 euroa alkaen

Hyvinkääsali, Hyvinkää, 14.10.2021
liput 49,50 euroa alkaen

Liput myynnissä: www.lippu.fi

Konserteissa on väliaika. Konserteissa ei ole ikärajaa.

Tiedotus:
Lasse Norres, lasse@norres.fi

Konserttijärjestelyt:
RH-Entertainment, www.rh-entertainment.fi

Lue lisää

Osta lippuja

Ke 13.10.2021|Tampere|
Tampere-talo|
klo 19:00|
alk. 49,50 €

To 14.10.2021|Hyvinkää|
Hyvinkääsali|
klo 19:00|
alk. 49,50 €