Battle Beast julkaisukiertue

Battle Beast julkaisukiertue

Useita paikkakuntia

22.3.-30.3.2019

Ympäri maailmaa keikkaileva Battle Beast julkaisee uuden levyn ja lähtee kiertueelle

Keväällä luvassa jättikonsertit Suomessa sekä mittava julkaisukiertue Euroopassa

Ympäri maailmaa keikkaileva suomalainen metalliyhtye Battle Beast julkaisee viidennen albuminsa ensi vuoden alussa. Levyn julkaisun myötä yhtye nähdään maaliskuussa jättikonserteissa Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, joiden jälkeen Battle Beast suuntaa kuuden viikon Euroopan-kiertueelle.

Battle Beast äänittää tulevaa levyä parhaillaan Helsingissä. Odotetun albumin tuotannosta vastaa yhtyeen kosketinsoittaja Janne Björkroth, joka tuotti myös edellisen Bringer of Pain -albumin.

- Raskaat biisit ovat entistäkin raskaampia, poppiherkut popimpia, rock-elementit rouheampia ja soundit mehukkaampia. Tunneskaala on laajempi ja kokonaisuus monessa mielessä entistä isompi, kuvailee Björkroth tulevaa levyä.

Viime vuonna julkaistu albumi Bringer of Pain nousi nopeasti yleisö- ja arvostelumenestykseksi niin Suomessa kuin myös ulkomailla. Suomessa listaykköseksi noussut levy soi tiuhaan radiossa ja se palkittiin muun muassa vuoden parhaan metallilevyn Emmalla. Edellisiä albumeja rockimpaa ja popimpaa materiaalia tarjonneen levyn myötä Battle Beastin kuulijakunta laajentui yhä isompiin yleisöihin.

Edellisen albumin jälkeen viihdyttävistä ja näyttävistä live-keikoista tunnettu Battle Beast on soittanut muun muassa kaksi headline-kiertuetta Euroopassa, klubikeikkoja Japanissa ja tehnyt kaksi laajaa Amerikan-kiertuetta. Puolentoista vuoden kuluessa Battle Beast on soittanut noin 200 klubi- ja festivaalikeikkaa eri puolilla maailmaa Meksikosta Moskovaan ja Kuopiosta Kiinaan.

Euroopan julkaisukiertueen avausbändinä soittaa helsinkiläinen Arion, Suomen julkaisukeikkojen special guestit julkaistaan myöhemmin. Lippujen ennakkomyynti alkaa 26. lokakuuta 2018.

pe 22.3 Helsinki vanha jäähalli BLACKBOX
Osta liput tästä

la 23.3 Turku Logomo
Osta liput tästä

pe 29.3 Tampere Pakkahuone
Osta liput tästä

la 30.3 Oulu Teatria
Lipunmyynti alkaa pian

YHTEISTYÖSSÄ:
Stahl
|Master Events
|Ticketmaster
|Kultajousi
|Luova toimisto Ensemble
|X-Sec
|Capendu
|Casseli