Raskasta Joulua 2019

Raskasta Joulua Hartwall Arena 14.12.2019

Hartwall Arena

14.12.2019

Hartwall Arenan Raskasta Joulua –konsertti järjestetään myös vuonna 2019

Valtavaan suosioon noussut Raskasta Joulua –kiertue viettää ensi vuonna 15-vuotisjuhlaansa ja palaa komeampana kuin koskaan. Ensimmäisenä ensi vuoden kiertueesta julkistetaan 14.joulukuuta 2019 järjestettävä Hartwall Arenan –konsertti, jonka lipunmyynti käynnistyy tänään klo 20:00.

Vuosi vuodelta suosionsa säilyttänyt Raskasta Joulua –kiertue järjestetään myös ensi vuonna. Viisitoistavuotista olemassa oloaan juhlistavan kiertueen keikoista julkaistaan ensimmäisenä joulukuun 14. päivä järjestettävä Hartwall Arenan konsertti, jonka lipunmyynti on käynnistynyt tänään. Ensi vuoden artisteja ei ole vielä julkaistu, mutta luvassa on jälleen kansainvälisiä ja kotimaisia huippunimiä ja visuaalisesti vaikuttava show.

Tämän vuoden Raskasta Joulua –kiertue rokkaa parhaillaan Hartwall Arenalla, jonka lavalla raskaalla kädellä sovitettuja joululauja tulkitsevat Twisted Sister -solisti Dee Snider, Rainbow'n ja Deep Purplen laulajana toiminut Joe Lynn Turner, Amaranthe-solisti Elize Ryd, kansainvälisesti menestynyt goottisen ja sinfonisen metallin pioneeri Tarja Turunen, usealla kultalevyllä palkitun Sonata Arctican keulamies Tony Kakko, Suburban Tribestä ja Kyyriasta tutuksi tullut Ville Tuomi, Charon-yhtyeen solistina tunnetuksi tullut monipuolinen metallimies JP Leppäluoto, The Voice of Finland –voitollaan tunnetuksi noussut Antti Railio, Tarot-yhtyeestä tuttu Tommi ’Tuple’ Salmela, Psychework -solisti Antony Parviainen, Angelo de Nilenäkin tunnettu suomalainen rock-laulaja ja säveltäjä Kimmo Blom ja Thunderstone-yhtyeen solisti Pasi Rantanen.

OSTA
HETI
alk. 49,90 €
YHTEISTYÖSSÄ:
Stahl
|Master Events
|Ticketmaster
|Kultajousi
|Luova toimisto Ensemble
|X-Sec
|Capendu
|Casseli