Tampere Soi Tampere Soi
Osta lippuja

Tampere Soi

27.8.2022 Tampere

Kesän 2022 Tampere Soi -festivaali julkistaa esiintyjänsä

Tänä kesänä yli 10 000 kävijää kerännyt Tampere Soi järjestetään Hakametsän parkkipaikalla lauantaina 27.8. 2022. Kahden lavan festivaalin tähtinä esiintyvät mm. Eppu Normaali, Ismo Alanko, Portion Boys ja The Baseballs (DE). Kaupunkifestivaalin lipunmyynti alkaa tänään.

Hakametsän parkkipaikalla tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty ja yli 10 000 kävijää kerännyt kaupunkifestivaali Tampere Soi saa jatkoa ensi kesänä. Tulevan kesän ohjelmisto on liki valmis ja tapahtuman lipunmyynti alkaa tänään osoitteessa lippu.fi.

Elokuussa 2022 Tampere Soi -festivaalin kahdella esiintymislavalla nähdään kova kattaus kotimaan suosituimpia artisteja sekä tänä vuonna uuden Hotshots-albumin julkaissut saksalainen rock’n roll -yhtye The Baseballs, jonka saavutuksiin lukeutuu mm. vuoden myydyimmän albumin Emma-palkinto vuodelta 2009. Kotimaisista artisteista Tampereelle on buukattu suomirockin kulmakivi Eppu Normaali, vuodesta 1980 saakka suomalaisen rockmusiikin kenttää ennakkoluulottomasti uudistanut Ismo Alanko, ensi kesänä 40-vuotista uraansa juhliva Kolmas Nainen, tämän vuoden Vauhti kiihtyy (feat. Matti ja Teppo) -hitillään jo yli kahdeksan miljoonaa striimiä kerännyt bilebändi Portion Boys, tamperelainen laulaja-lauluntekijä-muusikko Jonne Aaron, vaasalainen punk-legenda Klamydia, lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG, mm. Marraskuu ja 506 Ikkunaa -hiteistään tunnettu Miljoonasade sekä satoja keikkalavoja urallaan kiertänyt Martti Servo ja Napander, jonka on sanottu tarjoavan yleisölleen milloin tahansa unohtumattoman illan ja show’n. Tampere Soin yksi pääesiintyjistä julkistetaan vielä heinäkuun lopussa.

Tampere Soi -festivaalin aikana alueella on monipuolista ruokaa ja juomaa myyviä ruokamyyntipisteitä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Ensimmäinen Soi-festivaali järjestettiin Oulussa kesällä 2018, jolloin Kuuska Soi keräsi noin 13 000 kävijää. Kaupunkifestivaaleille oli kysyntää ja seuraavana kesänä Soi -festivaalit järjestettiin Oulun lisäksi myös Salossa ja Järvenpäässä. Järvenpää soi -festivaali keräsi tuolloin yli 10 000 vierailijaa ja Salo soi -festivaali myytin loppuun jo ennakkoon. Kesällä 2021 Soi -festivaaleja järjestettiin Tampereen lisäksi myös Salossa, Kemijärvellä, Kotkassa, Oulussa ja Järvenpäässä, jossa musiikista nautti peräti 15 000 festivaalivierasta.

Mediakuvat: https://bit.ly/32ykl9G

TAMPERE SOI
Hakametsän parkkialue
La 27.8.2022 klo 12.00-24.00
ikäraja K 18

Esiintyjät:
EPPU NORMAALI
JONNE AARON
THE BASEBALLS ( DE )
ISMO ALANKO
KLAMYDIA
STIG
KOLMAS NAINEN
MILJOONASADE
PORTION BOYS
MARTTI SERVO JA NAPANDER
+ heinäkuussa julkistettava artisti

Liput:
Lippujen hinta 15.12.2021 alkaen
Pääsylippu 29,90 €
Prioritylippu 79,90 €*
*Prioritylippu sisältää pientä suolaista naposteltavaa buffetista, priority-passin, kaulanauhan ja oman baarin. Priority-alueella on omat saniteettitilat ja telttakatos.

Järjestäjä: RH Entertainment Oy

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Liekki Promotion / Nora Norrlin
p. 040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com

 
Lue lisää

Osta lippuja

La 27.8.|Tampere|
Hakametsän parkkialue|
29,90 €

La 27.8. Priority|Tampere|
Hakametsän parkkialue|
79,90 €