Sweetener - The Ariana Grande Experience Sweetener - The Ariana Grande Experience

Sweetener - The Ariana Grande Experience

9.-10.9.2022 Useita paikkakuntia

Hyvinkäällä ja Tampereella syyskuussa nähtävä Sweetener – The Ariana Grande Experience on mukaansatempaava musiikkishow, joka juhlistaa maailman suurimpiin poptähtiin lukeutuvan Ariana Granden elämää ja musiikkia.

Esityksessä kuullaan kaikki Ariana Granden suurimmat hitit ja lavalla nähdään myös kahdeksan taitavaa tanssijaa. Esityksen koreografia on saanut innoituksensa Ariana Granden alkuperäisistä musiikkivideoista.

Shown tähtenä nähdään englantilainen Leanne Kyte, jonka on sanottu paitsi näyttävän myös kuulostavan aivan Ariana Grandelta. Leanne on lumonnut yleisön neljän oktaavin äänialallaan sekä lavakarismallaan. Los Angelesin Young American’s College of Performing Arts -koulussa opiskellut Leanne on myös käsikirjoittanut Sweetener – The Ariana Grande Experiencen.

- On mahtavaa päästä Suomeen esityksemme kanssa. Olen ollut aina Ariana Granden suuri fani. Ihailen häntä sekä artistina että inspiroivana roolimallina nuorille naisille. Ariana Granden silkkisen äänensävyn ja vaikuttavan äänialueen tavoittaminen on tarjonnut jännittävän haasteen tätä show’ta kehittäessäni, ja nyt kun esitys on valmis, en malta odottaa, että pääsen sen kanssa Suomeen, Leanne sanoo.

Sweetener - The Ariana Grande Experience

Pe 9.9.2022 Hyvinkää-sali, Hyvinkää
La 10.9. 2022 Tampere-talo, Tampere

Liput alk. 44,90€

Lue lisää